Kepi Rodonit, gati per sezonin turistik!

Written by on 20/04/2019

Në prag të nisjes së sezonit turistik, rreth 1000 të rinj vullnetarë  nisën pastrimin e bregdetit, pranë Kepit të Rodonit. Aksioni do të shtrihet në të gjithë Shqipërinë ndaj ministri i turizmit dhe mjedisit, Blendi Klosi kërkoi bashkëpunimin e të gjithë qytetarëve që dëshirojnë të japin kontributin e tyre. I pranishëm në këtë aktivitet, prefekti i Durrësit vlerësoi këtë iniciativë dhe garantoi se aksionet do të vijojnë. Së bashku me aksionin e pastrimit të bregdetit, Klosi vijon dhe projektin e mbjelles së pemëve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist