Prezantohen risite e sistemit Outlook te Microsoft!

Written by on 07/05/2018

Prezantohen risite e sistemit Outlook te Microsoft!

Funksione te reja do te vijne per Outlook, sherbimi postar elektronik i Microsoft, qe perditesohet per Windows, web, Android dhe iOS.Risia e pare ka te bej me faturat, kur software identifikon nje njoftim te ri per pagese ne posta elektronike vendos daten e skadimit te afatit ne kalendar dhe mundesisht nis promemorie dy dite para pageses.Me perditesimin e aplikacionit mund te shtosh nje takim apo nje event me sugjerime per vendin, prfshi dhe uljet qe behen shpesh here. Risi tjeter eshte edhe mundesia per te pare pergjigjet e monitoruara dhe ato me diçituren “RVSP” per mbledhjet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist