Piceria qe ju shperblen me 500 euro nese hani nje pice 32 inch!

Written by on 29/10/2018

Nje piceri ne Dublin eshte duke ofruar 500 euro per ate i cili mund te perfundoje nje pice me diameter 32 inch dhe deri me tani, megjithse pica eshte nje nga ushqimet me te dashura ne bote, askush nuk ka mundur ta perfundoje kete sfide. Piceria “Pinheads Pizza” thote se deri me tani 100 persona e kane provuar por asnjeri nuk e ka fituar prandaj sfida eshte e hapur. “Pinheads Pizza” ka edhe “Wall of Fame”- in e saj dhe kush do ta fitoje kete sfide do ta shkruaje emrin ne kete mur por aktualisht eshte teresisht i zbrazet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist