Perfitimet e te mbajturit kafshe shtepiake!

Written by on 30/05/2018

Pak gjera krahasohen me gezimin e mbajtjes ne shtepi te nje kafshe shtepiake, por jo vetem per ndjesine e te mos qenit vetem apo per argetimin qe te ofrojne por eshte vertetuar shkencerisht se ato kane mjaft perfitime shendetesore e mund t’ju sherbejne edhe per jeten tuaj profesionale. Kompanite e medha siç eshte Google apo Amazon jane te njohur me kete fakt dhe shume vende pune jane “pet-friendly”. Gjithashtu mjaft njerez te suksesshem ne karrieren e tyre mbajne kafshe shtepiake dhe ekziston nje lidhje per kete. Shkencerisht eshte vertetuar se kafshet shtepiake reduktojne stresin, permiresojne humorin tuaj dhe ju ndihmojne te socializoheni.

 


Current track

Title

Artist

Background