Profesionet me te paguara te momentit!

Written by on 30/05/2018

Shpeshhere, menaxheret e fondeve gardh apo CEO-t e kompanive teknologjike marrin te gjithe vemendjen kur vjen fjala tek profesionet me te paguara. Por kete vit pagat mesatare me te larta shkojne per vendet e punes ne fushen e kujdesit shendetesor. Google ka bere nje studim dhe ka listuar dhjete profesionet me te paguara te momentit. Ato jane Kirurg, Psikiater, Mjek i Praktikes se Pergjithshme, Ekzekutiv i nivelit te larte, Dentist, Inxhinier nafte, Ortodent, Shkencetar te dhenash, Kontrolluesi i Trafikut Ajror dhe Farmacist.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist