Papa Françesku, ndihmon emigrantët me 500 mijë dollarë

Written by on 29/04/2019

 

 

Papa Françesku ka dhuruar 500 mijë dollarë amerikanë për t’i ardhur në ndihmë emigrantëve në Meksikë, duke ofruar ndihmë për projekte që sigurojnë ushqim, strehim dhe nevojat themelore për ta. Me mijëra emigrantë kanë mbërritur gjatë muajve të fundit në Meksikë, duke arritur aty në këmbë nga Hondurasi, El Salvadori dhe Guatemala për të realizuar ëndrrën amerikane. Megjithatë, aktualisht ata kanë mbetur të bllokuar në kufirin me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në veçanti, ndihma synon të ndihmojë gati 75 emigrantë, të cilët kanë mbërritur ne Meksikë gjatë vitit 2018, në 6 karvanë të ndryshëm.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist