Oret inteligjente te Apple per monitorimin e Parkinsonit!

Written by on 09/06/2018

Oret inteligjente te markes Apple mund te perdoren per te kontrolluar simptomat e Parkinsonit. Apple ka vene ne dispozicion zhvilluesa nderfaqesh programacioni, qe lejojne krijimin e aplikimeve ne gjendje te monitorojne dy simptomat e semundjes, dridhjet dhe levizjet e pakontrolluara te muskujve ne menyre konstante gjate dites. Ne kete menyre, mjeku mund te kete akses dhe te dhena te detajuara mbi simptomat e pacientit dite pas dite dhe ore pas ore. Parkinsoni nuk eshte e vetmja semundje per te cilat jane perdorur sensoret e AppleWatch. Oret e dores mund te sinjalizojne iktusin nepermjet te rrahurave te parregullta te zemres.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist