Njerezit qe vonohen jane gjithmone me te suksesshem dhe me te shendetshem!

Written by on 25/05/2018

Çuditerisht njerezit qe gjithmone shfaqen me vonese ne aktivitetet e tyre te perditshme jane me optimiste dhe me pak te stresuar kur ne fakt pritej e kunderta. Ska rendesi nese jeni njerez qe vonoheni rrallehere apo shpeshhere, eshte personaliteti juaj moskokeçares qe ju sjell fat. Njerezit qe vonohen jane te paafte te stresohen, duke sjelle keshtu mireqenie shendetesore, gjithashtu jane me largpames. Keto karakteristika jane pikerisht ato qe ju sjellin sukses ne punen tuaj dhe ju japin jetegjatesi. Shkenca ka treguar qe stresi eshte teper i keq ne vija te pergjithshme. Njerezit te cilet jane vone ndihen me pak te stresuar, me te shkujdesur dhe pergjithesisht me te relaksuar. Kjo mund te çoje ne uljen e tensionit te gjakut, duke pasur rreziqe me te uleta te semundjeve te zemres, shendet me te madh kardiovaskular, si dhe shans me te ulet te depresionit, te gjitha keto komponente mund te zgjasin jeten.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist