Kina prezanton trenin e ri maglev me shpejtesi te larte!

Written by on 25/05/2018

Nje tren i ri maglev ne Kine i eshte nenshtruar nje testimi dhe ka rezultuar me sukses. Ky tren mund te ece me nje shpejtesi prej 160 km/h.Universiteti Kombetar i Teknologjise se Mbrojtjes ne Kine, dizajnoi kete tren ne menyre qe te mos kete kosto te larta sic kane ne pergjithesi trenat e shpejtesise se larte.Treni ka gjithashtu nje strukture me pak te komplikuar si dhe eshte me fleksibel persa i perket dizajnit.Suksesi i testimit tregon vete-mjaftueshmerine e Kines ne zhvillimin e teknologjive baze te trenave maglev me shpejtesi te mesme.Keta lloj trenash mund te sigurojne nje alternative te udhetimit hekurudhor nga qyteti ne qytet si dhe ne zona urbane.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist