Nje project inovativ per prodhimin e energjise elektrike.

Written by on 30/03/2019

Projekti inovativ I prodhimit te energjise, I afte për të transformuar energjinë e prodhuar nga valët e detit në energji elektrike tashme eshte gati. Gjiganti Italian ne fushen e hidrokarbureve dhe energjise ENI ka instaluar në det të hapur në qytetin e Ravenës nje impiant pilot. Kjo teknologji është e përshtatshme për fuqizimin e mjeteve të mesme dhe të mëdha në det të hapur dhe në të ardhmen do të lejojë konvertimin ne platformat e matura në det të hapur në shpërndarësa të gjenerimit të energjisë së rinovueshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist