Pritet shperthimi I vullkanit, banoret gati per evakuim

Written by on 30/03/2019

. Qendra Kombëtare e Parandalimit të Katastrofave ne Meksike është vënë në gatishmëri pas 200 shpërthimeve të vogla vullkanike qe janë regjistruar në 24 orët e fundit afer Mexico city. Alarmi eshte i nje niveli te larte dhe cdo gje eshte gati nese do te lind nevoja per evakuim. Vullkani ka qenë aktiv muajt e fundit duke hedhur pjesë të djegura shkëmbinjsh rreth një kilometer poshtë shpateve, gje qe ka shkaktuar edhe zjarr në kullotat përreth. Rreth 25 milionë njerëz banojne 60 kilometra ne afersi të kraterit të vullkanit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist