Nje aplikacion i ri per udhetaret me aftesi te kufizuara!

Written by on 04/03/2019

Nje aplikacion i ri per udhetaret me aftesi te kufizuara! Ka shume fusha ne industrine e turizmit, te cilat deshtojne vetem nga pamundesia per te bere hapesirat e tyre te aksesueshme per te gjithe udhetaret. Prandaj, Matt McCann krijoi nje aplikacion te ri celulari, i cili synon të ndihmojë udhëtarët me aftesi te kufizuara te kerkojne vende qe plotesojne kerkesat e tyre. në të gjithë botën. Aplikacioni I quajtur “access earth” punon si tripadvisor dhe e lejon perdoruesin te vleresoje hotelet, restorantet dhe vendet turistike, duke u bazuar ne aksesin e tyre nga vizitoret me aftesi te kufizuara. Themeluesi Matt McCann e krijoi kete aplikacion pasi kishte një eksperiencë të keqe në një hotel, i cili pretendonte se i plotesonte te gjitha kushtet, por pas mbërritjes, McCann nuk mundi as të hynte ne hotel me karrocen e tij me rrota. Me aplikacionin e tij, ai shpreson që udhëtarët me aftesi te kufizuara mund të ndihmojnë njëri-tjetrin duke lene pershtypje mbi eksperiencat e tyre.

S


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist