Nisin punimet per segmentin e dyte te bulevardit te ri

Written by on 08/05/2018

Nisin punimet per segmentin e dyte te bulevardit te ri

Punimet per segmentin e dyte te bulevardit te ri kane nisur. 1.6 km do te perfundojne ne fund te ketij viti, ndersa projekti ne total qe shkon deri ne Paskuqan pritet te pefundoj ne mesin e vitit 2019. Fillimisht, segmenti i dyte  do te jete i aksesueshem vetem per kembesoret. Kur te perfundoje dhe segmenti i trete qe ben dhe lidhjen me rrugen “Siri Kodra” do te aksesohet edhe per kalimin e automjeteve. Kriteret e ndertimit do te percaktohen ne master plan pergjate gjithe bulevardit te ri. Investimi per 1.6 km eshte 30 mln euro. Parashikohen zona kreative, korsi te dedikuar per transport publik, korsi biçikletash, zone pedonale per kembesoret dhe gjelberim ne te dy anet e tij.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist