Projekti “LevizAlbania” me shume vemendje ndaj mjedisit!

Written by on 08/05/2018

 

Lançohet projekti “LevizAlbania”, i cili pritet te zbatohet nga shoqeria civile, per te rritur transparencen dhe llogaridhenien nga pushteti vendor  per çeshtjet mjedisore. Gjate prezantimi te ketij projekti Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, kerkoi me  shume  bashkepunim per permiresimin e sektorit, ne nje kohe qe Shqiperine pritet ta vizitojne mbi 6.7 milione persona gjate 2018-es. Projekti “LevizAlbania” eshte financuar nga qeveria zvicerane dhe synon te forcoje demokracine vendore permes angazhimit te aktoreve te shoqerise civile per me shume transparence  nga vendoret lidhur me mjedisin.


Current track

Title

Artist

Background