Nis puna për mbikalimin e Tegut, çfarë duhet të dinë përdoruesit e mjeteve

Written by on 24/02/2021

Autoriteti Rrugor Shqiptar bën me dije se ka nisur puna për Ndërtimin e Mbikalimit në zonën e njohur si Tegu dhe rrugët lidhëse të tij. Përsa i takon planit të menaxhimit të trafikut, aktualisht është bërë vendosja e sinjalistikës së nevojshme për të orientuar përdoruesit e rrugës në përdorimin e dy korsive.

Mbikalimi tek TEG-u, ARRSH tender 12 milionë euro për ndërtimin – Dosja AL

Në njoftimin e saj ARRSH bën me dije se do të punohet vetëm në pjesën veriore, 24 orë çdo ditë të javës./radiotravel.al 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist