Nis ndryshimi i serisë së kartmonedhave pas 20 vitesh

Written by on 14/06/2019

 

 

Banka e Shqipërisë do të hedhë në tre prerjet e reja të kartmonedhave në vjeshtën e këtij viti. Kartmonedhat e para që do të dalin janë prerjet 200 dhe 5 mijë lekë. Në mënyrë të vazhdueshme, ndryshimi do të përfshijë të gjitha kartmonedhat. Monedhat do të ruajnë të njëjtën temë dhe dhe më e rëndësishmja është se do të rriten elementet e sigurisë. Skicat për arsye sigurie do të mbahen sekret, ndërkohë që prerjet kanë nisur shtypjen jashtë shtetit. Monedha do të prezantohen para publikut në evente të organizuara nga Banka e Shqipërisë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist