Ja pse i paguan Hollanda qytetarët!

Written by on 14/06/2019

 

 

Hollanda ka nisur fushatën e përdorimit të biçikletave. Shteti do ti paguajë qytetarët me nga 22 cent për kilometër , për të eleminuar automjetet. Përveç mbrojtes së mjedisit qytetarët hollandezë kursejnë tatimet dhe taksat për makinat.  Vendi i luleve nuk është i vetmi që i paguan qytetarët. Britania e Madhe, Lihtenshtajni dhe Luksennburgu paguajnë shuma të caktuara për qytetarët që ngasin biçikletat.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist