Në Arabinë Saudite do të hapet një lokal nate

Written by on 14/06/2019

 

 

Arabie Saudite do të mirëpresë hapjen e një klubi nate të njohur. Lokali do të jetë dëshmia e fundit që tregon sa larg ka shkuar shteti arab në këto vite në kuptimin e zbutjes së ndalesave për zbavitje.Lokali në përputhje me ligjet islame, të zbatuara në Arabinë Saudite, nuk do të shërbejë alkool. Hapja e madhe do të mbahet  pas një muaji dhe kodi i veshjes do të jetë “smart casual”, çka nënkupton se gratë nuk do të jenë të detyruara të veshin rrobat e detyrueshme në shtet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist