Plasaritet bazamenti i kullës gjigande në Çikago, tmerrohen turistët!

Written by on 14/06/2019

 

 

Bazamenti i kullës më të lartë në Çikago është plasaritur duke shkaktuar panik te turistët. Baza e gjitha prej qelqi nga e cila turistët mund të shikojnë qytetit është plasaritur dhe sipas Departamentit të Ndërtimever të Çikagos , inxhinierët janë duke e trajtuar situatën.Një video e shpërndarë në Facebook , vizitorë janë dukur nervozë dhe të frikësuar duke u grumbulluar larg zonës së xhamit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist