“NewBorn” në Kosovë me fytyrë të re!

Written by on 08/06/2019

Monumenti i njohur  në Kosovë, “NewBorn”  ka ndryshuar pamjen duke shfaqur për rreth një javë portretet e 99 grave dhe vajzave të cilat janë mishërim i forcës dhe këmbënguljes. Portretet tregojë sesi gratë kosovare rivendosin rrëfimet e tyre si lidere , inovatore , artiste dhe në çdo fushë tjetër, 20 vite pas luftës. Figurat më të spikatura janë portretizuar në “NewBorn”, për të qenë frymëzimi  i shumë grave dhe vajzave.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist