NASA, udhëtime turistike në Stacionin Hapësinor!

Written by on 08/06/2019

Të gjithë turistët do të kenë mundësinë të udhëtojnë drejt Stacionit Ndërkombëtar të Hapësirës , duke filluar nga viti që vjen. Mundësia e ofruar nga NASA do të kushtojë rreth 27 mijë paund nata. Sipas Stacionit Hapësinor në SHBA, dyert do të jenë të hapura për turistët dhe ndërmarrjet e tjera të biznesit. Udhëtimi i mundësuar nga anijet kozmike, mund të zgjasë deri në 30 ditë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist