Ne vitin 2022 ne internet me shume lajme te rreme sesa te verteta!

Written by on 10/05/2018

Ne vitin 2022 vendet e Perendimit do te konsumojne me shume lajme te rreme se sa te verteta dhe nuk do te kete kapacitet te mjaftueshem material apo teknologjik per t’i eliminuar, sipas raportit te ‘Parashikimeve teknologjike per vitin 2018’ te shoqerise se konsulences Gartner. Kjo eshte nje nga te dhenat e Forumit ‘Fake news, si te luftojme lajmet e rreme ne Europe’ ne Madrid, i organizuar nga delegacioni i Parlamentit Europian ne Spanje. Forumi trajtoi problematiken e qarkullimit te lajmeve te rreme ne internet qe synojne klikime dhe parashikoi se fenomeni do te vije ne zgjerim edhe vitet e ardhshme nese nuk merren masa parandaluese.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist