Google Photos se shpejti me opsionin bardh e zi!

Written by on 10/05/2018

 
Gjigandi i teknologjise, Google, ka njoftuar disa prej ndryshimeve me te medha qe do te vijne ne produktet e kompanise. Google Photos se shpejte do te ofroje nje opsion per te ngjyrosur automatikisht fotografite e vjetra bardhe e zi. Kjo gje do te mundesohet fale inteligjences artificiale qe po zhvillon kompania dhe eliminon nje proces te kushtueshem per shume persona qe zgjedhin ndihmen e nje profesionisti per te bere kete gje.Gjithashtu, aplikacioni do te perdore inteligjencen artificiale per te ndihmuar ne ndarjen e personave te ndryshem ne fotografi, si edhe do te njohe fotot e dokumenteve dhe do t’i konvertoje automatikisht ne PDF.
 

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist