Ne Londer shenohet dita me e nxehte ne prill qe prej vitit 1949!

Written by on 20/04/2018

Ne Londer shenohet dita me e nxehte ne prill qe prej vitit 1949!

Ne disa zona te Londres, temperaturat i kane kaluar 29 grade Celsius diten e sotme, duke e bere ate diten me te nxehte te prillit ne 70 vitet e fundit.Moti jashtezakonisht i ngrohte ne gjithe Mbreterine e Bashkuar eshte rezultat i presionit te ulet mbi Atlantik dhe i presionit te larte mbi Evropen Perendimore. Meteorologjik regjistroi temperaturen prej 29.1 C ne Parkun St James ne qender te Londres. Kjo thuhet te jete dita me e nxehte ne Mbreterine e Bashkuar ne prill qysh ne vitin 1949.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist