Messenger tashme me mundesine e fshirjes se fotove te derguara gabimisht!

Written by on 10/11/2018

Pas aplikacionit te WhatsApp, edhe Messenger u jep mundesi derguesve te penduar qe fotot qe dergojne gabimisht ose pa i menduar gjate mund t’i anulojne para se marresi t’i shohe ato. Perdoruesit do te kene 10 minuta kohe per ta rishikuar ate, mbas kesaj nuk mund te fshihet me. Mundesia e eliminimit te mesazheve ishte njoftuar nga FB qe pranveren e kaluar, pasi disa gazeta kishin zbuluar se Mark Zuckerberg dhe menaxheret e tjere te FB, ishin ne gjendje te fshinin mesazhet e derguara ne Messenger, nje mundesi qe nuk u jepej perdoruesve.Vetem ne kete menyre rrjeti social siguroi perdoruesit qe ne te ardhmen ky funksion do te ofrohej per te gjithe. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist