Menaxheri i nje fabrike mishi, ekzekutivi me i paguar ne bote!

Written by on 17/05/2018

Ekzekutivi me i paguar i nje kompanie te listuar ne Hong Kong nuk eshte as nje financier tejet ambicioz si Elon Musk dhe as dikush i cili merret me pasuri te paluajtshme. Por nje ish menaxher fabrike I cili ndihmoi qe nje kompani e perpunimit te mishit ne pronesi te shtetit te kthehej ne prodhuesit me te medhenj te derrit ne bote. Kompensimi i Wan Long si kryetar dhe shefi ekzekutiv i WH Group gjate vitit te kaluar ishte 291 milione dollare, ne page dhe aksione, sipas raportit vjetor te kompanise. Paketa e pages e ben ate nje nga drejtuesit me te paguar kudo ne bote, duke marre parasysh edhe te dhena te kompanive tejet te medha, si Apple apo Tesla paga e te cileve nuk i kalonte 200 milione dollaret ne vit.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist