Media franceze “Shqipëria thesar turistik”!

Written by on 07/05/2019

 

 

Media franceze “20 minutes”, e ka cilësuar Shqipërinë si mozaik historik dhe një parajsë për të apasionuarit e arkeologjisë. Sipas artikullit francez , Shqipëria përveçse mrekullive të lashta, është e mbushur me pyje, livadhe dhe relieve malore. Përpos natyrës, përshkrim iu është bërë edhe qyteteve duke cilësuar vendet më interesante për tu vizituar. Nuk lihen pa përmendur ushqimet tradicionale, pijet ëmbëlsirat apo gatimet vendase. Artikulli mbyllet me  detaje praktike që lidhen me transportin por edhe me kostot e vendit .


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist