Kompania e prodhimit te cokollateve Mars , drejt eleminimit te karbonit!

Written by on 04/06/2018

Çokollata Mars po ben nje hap perpara per te qene sa me neutrale ndaj karbonit, pasi kompania qe i prodhon ato beri te ditur se duhet te nenshkruaje nje marreveshje 20 –vjeçare ne Australi per te gjeneruar 100 per qind te energjise elektrike nga energjia e rinovueshme deri ne vitin 2020. Marsi, e cila gjithashtu prodhon ushqimin e qenve dhe M & Ms, tha se dega e saj australiane do te nenshkruaje nje marreveshje me kompanine energjetike Total Eren per te ndertuar nje fabrike diellore ne Viktoria deri nga mesi i vitit 2019.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist