Klubi i automobilit gjerman feston 102 vjetorin

Written by on 08/07/2019

 

 

Në fund të muajit korrik, Klubi i Automobilit të Gjermanisë do të festojë 102 vjetorin e themelimit. Sot AvD  kujdeset për rreth 1.5 milion konsumatorë duke i ndihmuar ata përsa i përket lëvizshmërisë dhe sigurisë me gamën e gjerë të shërbimeve të saj në mbarë botën. Për të festuar këtë përvjetor, kompania do të  organizojë një mbrëmje gala, ku midis të tjerash do të diskutohen sfidat aktuale dhe ato të së ardhmes.  


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist