Ja kush eshte ura me e gjate ne bote!

Written by on 22/03/2018

Ja kush eshte ura me e gjate ne bote!

Ura me e gjate ne bote 19 km qe lidh Rusine kontinentale me Gadishullin e Krimese do te hapet per automjetet ne muajin Maj, gjashte muaj perpara afatit.Kalimi i automjeteve do te hapet ne dy faza. Makinat dhe autobuset do te lejohen nga Maji, ndersa kamionet do te lejohen te kalojne uren ne muajin Dhjetor. Ura do te kete gjithashtu nje seksion hekurudhor, i cili eshte planifikuar te hapet ne fillim te vitit 2019. Ne kapacitetin maksimal do te jete ne gjendje qe te kalojne ne te rreth 40,000 makina ne dite. Ura pritet ti sherbeje te pakten 14 milione pasagjereve dhe te lejoje transportimin e te pakten 13 milion ton ngarkese ne vit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist