Takse e re per Google dhe Facebook!

Written by on 22/03/2018

Komisioni Europian propozoi sot nje takse te re mbi te ardhurat e gjiganteve te internetit duke perfshire Facebook dhe Google ne sfondin e kercenimit per lufte tregtare me SHBA-ne.  Komisioni Europian njoftoi se kompanite me te ardhura te medha “online” duhet te paguajne 3% takse mbi fitimet per sherbimet e internetit, gje qe sipas analisteve mund te sjelle taksa deri ne 5 miliarde euro.Propozimi prek firma me te ardhura vjetore globale mbi 750 milione dollare dhe te ardhura te taksueshme ne BE mbi 50 milione euro.Levizja e Brukselit pason kritika te shumta se gjigantet e teknologjise paguajne pak taksa ne Europe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist