Ja cfare ndodh ne 1 minute ne internet ne te gjithe boten

Written by on 16/02/2019

Ja cfare ndodh ne 1 minute ne internet ne te gjithe boten

Çfare ndodh ne nje minute ne internet ne bote?Shkembehen 187 milione e-maile dhe 38 milione mesazhe WhatsApp, 18 milione mesazhe me tekst, shkarkohen 375 mije aplikacione dhe pothuajse 900 mije dollare shpenzohen per tregti elektronike. Eshte ky bilani sipas kompanise ”Cefriel”.“Ne dy apo tre vitet e fundit, pothuajse 90% e te dhenave te disponueshme te krijuara deri me tani mund te perdoren per te rritur efikasitetin e kompanive, per te permiresuar marredheniet me klientet dhe per te krijuar mundesi te reja biznesi. Çdo dite gjenerohen 1 000 000 000 000 000 000 (quintilione) byte”, sipas te dhenave. Per te vazhduar numerimin e asaj qe ndodh çdo minute ne internet ka edhe video te Snapchat, 2,4 milione, logins ne Facebook 973 mije, ndersa twitter dergohen 481 mije postime.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist