WhatsApp me rregulla te reja, nuk mund te hysh ne nje grup pa dhene leje!

Written by on 16/02/2019

WhatsApp me rregulla te reja, nuk mund te hysh ne nje grup pa dhene leje!

WhatsApp revolucionarizon rregullat. Nuk do te mund te futesh me ne nje grup chat-i pa dhene me pare leje.Eshte ne fakt kjo nje lloj çlirimi per te gjithe ata qe e gjejne veten te perfshire ne diskutime te perbashketa, pavaresisht se nuk do ta donin kete.Aplikacioni i mesazheve ne fakt po punon per nje rifreskim qe do t`i lejoje perdoruesve te vendosin se kush mund ta shtoje ne grupe; te gjithe, asnje apo vetem kontaktet.Risia eshte sidoqofte ende ne faze zhvillimi por pasi te jete finalizuar do te revolucionarizoje menyren e chatimit ne grup ne WatsApp. Funksioni i ri, qe do te jete i disponueshem ne apdejtimet e ardhshme beta per iOS, dhe ne te ardhmen do te shtrihet edhe ne android, do te lejoje ne profil te percaktosh se kush mund te te shtoje ne grupe.Ne rast se do te perzgjedhesh opsionin askush, atehere nuk mund te shtohesh menjehere ne nje grup por do te marresh nje kerkese te vlefshme per 72 ore, qe mund te refuzosh ose jo.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist