Instagram vendos “emoji” ne hapsiren e komentit

Written by on 11/09/2018

 

Instagrami ka shtuar nje rruge te shkurter ne aplikacionin e tij, duke vendosur “emoji”-t me te perdorura mbi tastieren tuaj kur fillon te komentosh nje postim.Tipari i ri u shfaq te enjten, por ka qene ne testime publike qe nga maji, si ne Android ashtu edhe ne iOS.Shiriti i ri me “emoji” nuk do te shfaqet ne zona te tjera ku perdoret tastiera, si reagimi ndaj nje historie ose titullimi i postimeve tuaja. Por duke pasur parasysh numrin e madh te njerezve qe komentojne me emoji, kjo duhet te ndihmoje ne shkurtimin e kohes qe duhet per te postuar nje koment.Shkurtesat e reja te personalizuara te “emoji” jane tani ne dispozicion ne perditesimin e fundit te Instagram ne Android dhe iOS.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist