Instagram me risi, se shpejti mund te publikoni video te gjata!

Written by on 07/06/2018

Serish risi ne Instagram. Se shpejti perdoruesit mund te publikojne video te gjata. Flitet deri ne nje ore.Ndryshime te tilla shpesh çojne ne nje rishikim te thelle te mundesive krijuese ne platforma te caktuara. Ne kete rast, Instagram do t’i afrohej platformes-meme Facebook, dhe asaj lider, veçanerisht tek adoleshentet, YouTube. Funksioni i ri do te perqendrohet tek videot vertikale. Nuk dihet ende nese mund te perfshihet edhe tek Storie, edhe pse duket pak e mundur. Per momentin, videot ne feed kryesor nuk mund te jene te gjata me shume se 60 sekonda, ndersa ne Storie, mund te zgjasin maksimumi 15 sekonda.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist