Instagram dhe Facebook alarmojnë të gjithë botën, përdoruesit nuk hynë dot në llogaritë e tyre…[FOTO]

Written by on 14/03/2019

 

  • Instagram dhe Facebook alarmojnë të gjithë botën, përdoruesit nuk hynë dot në llogaritë e tyre…[FOTO]

 

Nëse jeni munduar të aksesoni rrjetet sociale Facebook dhe Instagram, keni hasur problem të vazhdueshme në momentin që keni tentuar të kyçeni në llogaritë tuaja personale.

Raportohet se mbrëmjen e djeshme ka rënë rrjeti social Facebook dhe Instagram në shumë shtete të botës.

Facebook ka marrë në pak minuta qindra-mijë raportime, ndërkohë që kompania njofton se po bën mirëmbajtjen e rrjetit dhe se çdokush do mund të kyçet në pak minuta.

Gjithashtu përdoruesit e këtyre rrjeteve sociale të cilët janë të kyçur nuk mund të publikojnë dot asgjë. Raportohet se të njëjtat probleme po has edhe Instagram, kompani në pronësi të Facebook.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist