Ikea gjithnje e me shume drejt prodhimit ekologjik!

Written by on 11/06/2018

Ikea do te heqe te gjitha produktet plastike te restoranteve deri ne vitin 2020, kjo sipas planit me te fundit te qendrueshmerise. Shitesi suedez i mobilieve u zotua per te dizenjuar te gjitha produktet e tij duke perdorur “parimet baze” me qellim perdorimin e vetem  te materialeve te rinovueshme dhe te ricikluara.Ikea eshte gjithashtu e angazhuar per arritjen e emetimeve zero ne dergesat e saj ne shtepi deri ne vitin 2025, duke bere te ditur qe te zgjeronte propozimin e bere te pajisjeve diellore ne 29 vende nga 5 qe ishin aktualisht.


Current track

Title

Artist

Background