Google së shpejti me  ndryshime

Written by on 03/05/2019

Google, do t’u ofrojë përdoruesve mundësinë për të fshirë automatikisht historinë e kërkimit dhe të vendndodhjes së tyre pas tre muajsh. Gjigandi teknologjik tashmë do i lejojë përdoruesve të fshijnë manualisht të dhënat që kërkohen kur përdorin aplikacione si YouTube, Google Map apo dhe vetë Google Chrome.Si një përpjekje për të ofruar më shumë kontroll mbi të dhënat personale, kompania do të ofrojë mundësinë e fshirjes automatike së këtyre të dhënave pas tre apo 18 muajsh. Google ka deklaruar se ndryshimet do të vijnë në javët në vazhdim.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist