Enver Mehmeti: Vas Travel Workshop, pikëtakimi i opëratorëve nga e gjithë bota!

Written by on 03/05/2019

Enver Mehmeti: Vas Travel Workshop, pikëtakimi i opëratorëve nga e gjithë bota

Operatori më i madh në Shqipëri Vas Tour po organizon në Premium Beach Hotel, një prej panaireve me të mëdhenj të turizmit me operatorë nga vende të ndryshme si Turqia, Egjipti, Greqia dhe Maqedonia!

Në një lidhje të drejtpërdrejtë me Radio Travel, CEO i Vas Tour, Z.Enver Mehmeti u shpreh se ky Workshop është një mundësi shumë e mirë për të gjitha agjencitë pjesmarrëse, për t’u njohur nga afër me produktin që do tju ofrojnë klientëve.

  1. Mehmeti theksoi se janë më shumë se 30 ekspozues nga vende si Turqia, Greqia, Egjipti apo Maqedonia të cilët prezantojnë produktin e tyre në  tregun shqiptar. Gjithashtu Z.Mehmeti vuri në dukje një interes të jashtëzakoshëm të agjencive shqiptare, 300 të tilla si dhe dhjetra agjenci të tjera nga Kosova të cilat po ndjekin nga afër këtë Workshop.

Vas Travel Workshop është një ngjarje që i përmbush më së miri nevojat e industrisë së turizmit – perfundoi CEO I Vas Tour Operato, Z. Enver Mehmeti!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist