Google premton dyfishimin e te ardhurave te kompanise

Written by on 21/02/2019

Google premton dyfishimin e te ardhurave te kompanise

Thomas Kurian, drejtori ekzekutiv i Google eshte zotuar te dyfishoje te
ardhurat e kompanise pasi ka pare rezultate premtuese. Ne menyre te
veçante, ai planifikon te synoje qeverite dhe kompanite me te mira ne
sektorin e shitjes me pakice, prodhim, kujdes shendetesor, media dhe
financa.Nje pjese kyçe e strategjise se tij eshte zhvillimi ose marrja e
aplikacioneve te korporatave te pershtatshme per industrine, te lehte per t’u
perdorur ne nje treg ku Amazon dhe Microsoft nuk dominojne.Google,
Microsoft dhe Amazon arriten rreth 53 miliarde dollare per shpenzimet
kapitale vitin e kaluar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist