Huawei “le ne hije” Samsung dhe Apple

Written by on 21/02/2019

Huawei “le ne hije” Samsung dhe Apple
Gjithnje e me shume, Samsung dhe Apple po humbasin terren ne tregun e
smartfoneve Huawei ne Kine, sipas hulumtimeve te reja, per shkak se
konsumatoret kane vendosur çmime jashtezakonisht te larta tek modelet e tyre
Premium.Te dhenat e tregut te leshuara nga firma e kerkimit te teknologjise
Gartner treguan se Huawei ne tregun e smartfoneve u ngjit ne gati 15 per qind ne
tre muajt e fundit te dhjetorit 2018, duke u rritur me 4 pike perqindjeje nga e
njejta periudhe e nje viti me pare.Konkurrentet Samsung dhe Apple ende
renditen te parat dhe te dytet ne aspektin e pjeses se tregut, duke mbuluar
perkatesisht rreth 17 dhe 16 per qind te industrise. Sektori i telefonave Apple u
zhyt dy pike perqindje, ndersa Samsung ra rreth 1 pike perqindjeje.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist