Microsoft tashme me sherbime te reja per sigurine kibernetike

Written by on 21/02/2019

Microsoft tashme me sherbime te reja per sigurine kibernetike
Kompania, Microsoft ka njoftuar se do te ofroje sherbimet e saj per siguri kibernetike, AccountGuard, ne 12 tregje te reja ne Evrope, duke perfshire, Gjermanine, Francen dhe Spanjen, ashtu qe te mbyllet hapesira e sigurise, si dhe te mbrohen konsumatoret e fushes politike nga ndonje sulm i ketij lloji. Kjo kompani ka thene se fundmi se ka verejtur sulme, te cilat kane ndodhur ne periudhen shtator-dhjetor te vitit te kaluar, duke shenjestruar punetoret e Keshillit gjerman per Çeshtje te Jashtme dhe zyrat evropiane te Institutit Aspen.Sulmet, qe eshte thene te kene shenjestuar 104 llogari te punetoreve ne Belgjike, France, Gjermani, Poloni, Rumani dhe Serbi, besohet se kane ardhur nga nje grup i quajtur, Strontium.Pak para mbajtjes se zgjedhjeve te majit ne Parlamentin Evropian, zyrtaret gjermane jane duke tentuar te rrisin sigurine kibenetike, ne menyre qe te pengojne ndonje nderhyrje ne te dhena.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist