Ford riciklon mbetjet plastike për të zhvilluar elemetet e makinës

Written by on 24/06/2019

 

 

Ford po riciklon rreth 1 miliardë mbetje plastike çdo vit për të zhvilluar elementet e brendshme të makinës. Prodhuesi amerikan i makinave ka zbuluar se tapetet e makinave elektrike po ndërtohen duke përdorur qindra shishe plastike të ricikluara. Ford ka përdorur modelin e pare të ricilkuar 20 vite më parë dhe sot , kompania riciklon 1 miliardë shishe në nivel global.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist