Facebook ve ne “listen e zeze” personat qe flasin keq per kompanine

Written by on 21/02/2019

Facebook ve ne “listen e zeze” personat qe flasin keq per kompanine

Te flasesh keq ne “Facebook” per “Facebook” nuk eshte nje ide e mire. Sipas asaj
qe raporton CNBC, Zuckenberg ka aktivizuar ne vitin 2008 nje sistem per te
siguruar pavaresine e kompanise.Kush publikon ne rrjetet sociale kercenime apo
kritika ndaj punonjesve te Zuckenberg perfundon ne nje liste te zeze, e perditesuar
ne çdo jave.Kush perfundon brenda listes, kontrollohet nga nje skuader e
inteligjences ne sherbimin e rrjetit social. Sipas asaj qe tregojne vartesit e
Facebook, per te perfunduar nen vezhgim mjafton pak. Nuk behet fjale vetem per
kercenime dhe sharje direkt kunder punonjesve te Zuckenberg, por edhe kritika
per gjithe rrjetin. Nje koment jo shume i pelqyeshem ne nje postim mund te
aktivizoje makinen e kontrollit. Nese komentet jane ne formen e nje kercenimi apo
ofendimi te rende perdoruesit rrezikojne mbylljen e llogarise se tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist