Facebook rrit masat per mbrojtjen e privatesise!

Written by on 23/04/2018

Facebook rrit masat per mbrojtjen e privatesise!

Gjithmone e me shume, Facebook po rrit mbrojtjen e privatesise per perdoruesit ne mbare boten, pasi ajo duhet te perputhet me rregullat e reja evropiane per te mbrojtur konsumatoret, te cilet duhet te japin pelqimin e tyre ne perdorimin e te dhenave personale.Facebook po fut politika te reja kete jave ne Europe dhe perfundimisht te gjithe perdoruesit ne rrjetin social tashme do te vendosin nese duan te aktivizojne opsione si njohja e fytyres apo disa lloje te reklamave te synuara drejt tyre. Pa marre parasysh se ku mund te jetojne, çdokujt do t’u kerkohet te shqyrtoje informacionet me te rendesishme dhe se si Facebook mund te perdore te dhenat dhe mund te beje zgjedhje te zgjuara ne lidhje me privatesine  e tyre ne Facebook. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist