Facebook per 3 muaj caktivizon 583 milione profile false!

Written by on 16/05/2018

Ne tremujorin e pare te 2018-s, Facebook ka çaktivizuar rreth 583 milione profile false dhe 837 milione permbajtje spam. Keto jane disa te dhena te Raportit te Pare per Zbatimin e Standardeve te Komunitetit. Ky raport trajton 6 çeshtje delikate, si hate speech, spam, terrorizmin, pornografine, profilet false dhe dhunen. Facebook konfirmoi vullnetin per ta çuar ne 20 mije numrin e punonjesve dhe inxhiniereve qe mbeshteten tek Inteligjenca Artificiale per te zbuluar keto profile. Perveç spam dhe profileve false, ne tre muajt e pare te 2018-s, rrjeti social ka eliminuar ose etiketuar si potencialisht te rrezikshme rreth 3 milione e gjysme permbajtje te dhunshme.

 Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist