Facebook me nje aplikacion per adoleshentet!

Written by on 16/05/2018

Rrjeti social Facebook ka krijuar nje aplikacion qe u perket vetem adoleshenteve.Ne kete rrjet ka informacione se si te ruash dhe perdoresh te dhenat ne plataforme, te kontrollosh eksperiencen ne fushen e sigurise si dhe te sinjalizosh menyren se si deshiron t’i ndash gjerat apo se si te duken ato te te tjeret.Gjithashtu ka edhe tregime dhe keshilla nga adoleshente te botes.Portali eshte i disponueshem ne 60 gjuhe.Per kete faqe speciale Facebook eshte keshilluar me disa grupe rrjetesh si ne Brazil, SHBA, Angli apo Itali

 Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist