Etiketa të reja për pijet alkoolike!

Written by on 08/06/2019

Etiketat e pijeve alkoolike do të kenë edhe përmbajtjen e kalorive, duke u nisur nga viti që vjen. Bashkimi Europian dhe Organizata Europiane e Prodhuesve të Pijeve Superalkoolike kanë zyrtarizuar marrëveshjen e cila synon që brenda vitit 2021, të paktën 50% e shisheve alkoolike qërkullojnë me etiketën e re. Marrëveshja sipas institucioneve është transparencë ndaj zgjedhjeve të konsumatorit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist