Eksportet turistike më të zhvilluara se ato ushqimore.

Written by on 08/06/2019

Është viti i shtatë radhazi që eksportet e turizmit qëndrojnë në një nivel më të lartë zhvillimi se eksportet ushqimore.Sipas një raporti nga Organizata Botërore e Turizmit ,vlera e arritur nga eksportet e turizmit ndërkombëtar një vit më pare ishte  1.7trilion dollarë. Raporti i arritur i referohet 29% eksporteve të shërbimeve globale dhe 7% eksportet e përgjithshme të mallrave dhe shërbimeve.Sipas sekretarit të përgjithshëm të UNWTO Zurab Pololikashvil, këto të ardhura do të sjellin rritje të nivelit të punës, sipërmarrjeve dhe ekonomisë lokale.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist