Ja si pritet Trump në Doonbeg të Irlandës!

Written by on 08/06/2019

Banorët e fshatit Doonbeg në Irlandë kanë pritur me manifestime madhështore presidentin e SHBA-së  Donald Trump. Pas një udhëtimi në Britaninë e Madhe, Presidenti Trump vendos të vizitojë edhe këtë fshat ne afërsi të të cilit kanë pronësi një vend pushim golfi. Në këtë vendpushim ai dhe familja e tij kanë vendosur të qëndrojnë për disa ditë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist